Η Εταιρεία μας

Η εταιρία “ΠΛΑΤΩΝ ΑΕ” ιδρύθηκε το 1925 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από ανθρώπους με αγάπη για το άρωμα. Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 η εταιρία διευρύνει τις δραστηριότητές της στον Ελλαδικό χώρο πάντα με κίνητρο τη γνώση για τις αρωματικές ύλες και με γνώμονα το σεβασμό στον καταναλωτή, που αποτέλεσε και το σημαντικότερο λόγο στη δημιουργία της παρασκευαστικής εταιρίας αρωματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, ΕΛΕΒΟΝ ΕΠΕ.

Το 2004, ως απόσταγμα της μακρόχρονης εμπειρίας της ΠΛΑΤΩΝ και της τεχνογνωσίας της ΕΛΕΒΟΝ, ακολουθεί η δημιουργία της σειράς Julia Rosenthal, JR™ , με φιλοσοφία σχεδιασμού προϊόντων αφιερωμένη στη διατήρηση της καλής υγείας και εμφάνισης.

Η σειρά περιλαμβάνει αιθέρια έλαια, φυσικά λάδια, κρέμες και λοσιόν που εκτός από την καλλωπιστική δράση τους διακρίνονται και για τις θεραπευτικές ιδιότητές τους, καθώς και μοναδικά αρώματα, «Eau de Parfum», για την γυναίκα και τον άνδρα, ταξινομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν όλο το φάσμα των αρωματικών χαρακτήρων που τελικά θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

 

Για online αγορές επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,

 www.aroma-eshop.com

©2004 – 2009 JULIA ROSENTHAL - JR™. Designed by Busybuilding | Developed by Media Designers